cadou berbec Archives - GiftMarket.ro
Navigation
Cadouri, magazin cadouri, cadouri barbati, cadouri femei, cadouri online
Coș0.00 lei

Nu este niciun cadou în coș.

Pentru informatii sau comenzi: office@giftmarket.ro sau telefonic: 0730.671.004
free-shipping
free-gift
Tag archives for:

cadou berbec

Cadouri pentru berbec

Cei nascuti in zodia berbec sunt persoane dinamice, dornice de nou si buni sportivi. Pentru ei un cadou de birou sau un rucsac le va face mare placere.

Pentru nativii acestui semn de Foc, un joc cadou creativ va fi cel mai indicat. Pentru cei mai in varsta se recomanda un cadou, care sa-i duca gandul la ceva dinamic: un ceas cu specific auto sau moto, o masina de lemn sau o masina metalica, un obiect de birou in forma de motor.

De asemenea, berbecii adora culoarea rosie. Din aceasta perspectiva aveti mai multe variante de cadouri: o cana rosie in forma de inima, o gentuta pentru cosmetice sau, de ce nu, o inima antistres tot rosie.

Berbecilor le plac in mod deosebit arta, asadar un tablou, un cadou pentru birou sau orice fel de cadou care nu este disponibil oriunde, reprezinta cadoul ideal pentru acesti nativi, care prefera de departe un element de decor in detrimentul unuia util.

Cateva idei de cadouri pentru berbeci: ceas volan de lemn, ceas disc de frana sau ceas in forma de roata poate fi un cadou ideal pentru berbecii pasionati de segmentul auto. Un cadou pentru berbecii pasionati de motoare poate fi un ceas in forma de motor pentru birou sau un ceas in forma de motor pentru perete, ori o motocicleta metalica.

Back to top