cadouri barbat Archives - GiftMarket.ro
Navigation
Cadouri, magazin cadouri, cadouri barbati, cadouri femei, cadouri online
Coș0.00 lei

Nu este niciun cadou în coș.

Pentru informatii sau comenzi: office@giftmarket.ro sau telefonic: 0730.671.004
free-shipping
free-gift
Tag archives for:

cadouri barbat

Cadouri pentru Barbatul Fecioara

Barbatii Fecioara sunt, dupa cum se stie, persoane foarte organizate. Probabil pentru nativii Fecioara au fost facute toate acele articole de papetarie, menite a servi muncii de birou. Prin urmare iti putem recomanda : Agenda, Blocknotes – Calculator, sau Portcard cu pix.

Barbatilor Fecioara le place sa se imbrace impecabil la locul de munca, insa fara a iesi in evidenta cu altceva decat corectitudinea tinutei. Ii poti cumpara asadar un costum cu o camasa asortata, in culori cat mai neutre. Noi iti putem recomanda : Set elegant pentru barbati Black sau Set elegant pentru barbati Red.

In timpul liber, practica cu placere sportul, tine la intretinerea fizica si la sanatatea sa. Prefera hainele usoare, cat mai deschise la culoare, de preferinta bleu sau albe, sosete din bumbac, albe si adidasi de piele. Ii poti oferi si o minitrusa cu gel de dus, deodorant, spuma de ras. Iti recomandam Set de baie Force sau Set de golf.

Barbatul Fecioara este fascinat de domeniile care necesita concentrare, rabdare si analiza. Ii place sa citeasca diverse carti despre matematica, contabilitate, geometrie, medicina, economie, tehnica, stiinta, gramatica sau pur si simplu ii poti face cadou un dictionar sau o enciclopedie pe domeniul lui de activitate . Chiar foloseste asa ceva, pentru ca are o minte structurata si ii place sa se informeze rapid, corect, eficient.

Mai multe idei de cadouri puteti gasi pe: Cadouri pentru Barbati.

Back to top