cadouri rac Archives - GiftMarket.ro
Navigation
Cadouri, magazin cadouri, cadouri barbati, cadouri femei, cadouri online
Coș0.00 lei

Nu este niciun cadou în coș.

Pentru informatii sau comenzi: office@giftmarket.ro sau telefonic: 0730.671.004
free-shipping
free-gift
Tag archives for:

cadouri rac

Cadouri pentru Barbatul Rac

Racii sunt sentimentali, asa ca, ai nevoie de cadouri cu tenta personala. Pentru ei cadourile sunt in primul rand un semn de consideratie.

E bine de stiut ca pentru un rac trebuie sa gasesti cadoul despre care ti-a spus el o data si fara nicio ocazie ca si-l doreste. Asta ar demonstra ca esti foarte atent sau foarte atenta la nevoile si dorintele sale. Orice este legat de domeniul ocult sau are o tenta spiritulala il va fascina in mod sigur. Culorile care i se potrivesc sunt in general in gama de albastru.

Cadouri pentru barbatul Rac

Fiinta sensibila si traditionalista, barbatul Rac tine la valorile trecutului. Prin urmare poti sa-l impresionezi facand un colaj din fotografiile copilariei sau din fotografiile cu amintiri comune si sa alcatuiesti un poster pe care sa-l inramezi. Noi iti sugeram : Ceas rama cu 3 poze.

Barbatului Rac ii place sa manance si sa-si petreaca timpul in bucatarie. Il poti surprinde cu accesorii pentru bucatarie sau obiecte decorative pentru bucatarie cum ar fi: Set Pizza sau Set de vin Wine.

O dovada de mare sensibilitate este sa reustaurezi pe ascuns vreun obiect din copilarie, uitat prin pod sau garaj. Daca reusesti sa-l readuci la viata, redandu-i functionalitatea, barbatul Rac nu va uita niciodata ce ai facut pentru el. Pentru produsele de vacanta sunt favorizate acele obiecte care au legatura cumva cu apa, de exemplu pentru un concediu la mare o saltea sau un fotoliu gonflabil, o umbrela de plaja, ar fi apreciate. Pentru ca este un spirit familist si traditionalist, poti alege obiecte pentru petrecut timpul liber in familie cum ar fi : Cos de picnic sau Fotbal de masa.

Back to top