cadouri zodia gemeni Archives - GiftMarket.ro
Navigation
Cadouri, magazin cadouri, cadouri barbati, cadouri femei, cadouri online
Coș0.00 lei

Nu este niciun cadou în coș.

Pentru informatii sau comenzi: office@giftmarket.ro sau telefonic: 0730.671.004
free-shipping
free-gift
Tag archives for:

cadouri zodia gemeni

Cadouri pentru Gemeni

Energici si mereu pusi pe treaba Gemenii nu sunt foarte pretentiosi cand este vorba de cadouri. Le place sa primeasca daruri, cu cat mai multe si mai diverse cu atat mai bine.

Gemenii sunt firi spirituale, agere si cu mintea ascutita. Asadar poti alege ceva ce sa ii stimuleze intilegineta si creativtatea.

Cadouri pentru barbatul Gemeni:

Barbatul Gemeni este o persoana cu multe preocupari si foarte dinamica, astfel incat devine greu de ales un cadou cu care sa mergi la sigur. Geamanul se pricepe la cuvinte ca nimeni altul, fie ele scrie, rostite sau alcatuite din piese.
Poti alege un instrument de scris cum ar fi: „Pix suport din piele elegant„, „Set pixuri in suport de piele” sau agende care sa ii faciliteze munca.

Geamanul este o fire sociabila, careia ii place sa comunice si sa schimbe informatii. De aceea jocurile sunt o alta modalitate de a socializa si de a-si face prieteni. Cateva sugestii pentru jocuri: „Ruleta cu pahare – Shot„, „Joc 7 in 1 in cutie de lemn„, „Set poker cutie„. Pentru ca este o fire energica ii place foarte mult sa calatoreasca, sa se plimbe. De acea ar fi potrivite urmatoarele cadouri: „Cana termos Travel„, „Mini frigider „Mc Cool”„, „Kit drumetie Black” sau „Rucsac picnic„.

Cadouri pentru femeia Gemeni:

Nativa gemeni are o curiozitate pentru orice lucru care poate sa-i sparga monotonia zilnica si sa-i stimuleze inteligenta si imaginatia. Pentru ca ii place sa citeasca, sa fie informata ii poti face cadou „Lampa carte„, „Set cadou Women„.
Fiind o fire creativa si are un simt estetic foarte bine dezvoltat poti opta pentru un tablou sau pentru „Set Espresso din portelan” foarte colorat si plin de viata.

Back to top